:
Follow us: i Instagram t Twitter f Facebook Y Youtube
 

WC II Poznan finale dag

" 17:48 18/6/2017

Het is de dag van een zilveren plak en ’n nieuw Nederlands record voor de mannen dubbelvier!

We hebben alles voor je op een rijtje gezet (of klik hier voor ’t overzicht met alle uitslagen)!

De laatste wedstrijd voor de Nederlanders is die van de mannen dubbelvier met Niki van Sprang, Koen Metsemakers, Freek Robbers en Amos Keijser. Het commentaar maakt het nog even spannend, halen ze het wel of niet… maar het is ZILVER in een Nederlands record: 5.38.97. De heren moeten de Britten voorlaten. Zij finishen in 5.36.42. Derde plaats is voor de Noorse vier. Zij klokken 5.39.42. Niki licht ’t zelf toe:

M2-
Helaas mist de mannen twee-zonder met Bo Wullings en Dirk Uittenbogaard een podiumplek door een snoek. Vanaf de start is het stuivertje wisselen met de Fransen die als eerste over de finish gaan (6.21.19). Een vierde plek voor Dirk en Bo (6.23.81), de Tsjechen pakken brons in 6.23.10.

M2x
Gerard van der Velden en Vincent Klaassens starten deze zondag als eerste Nederlandse ploeg. Ze worden vijfde in 6.20.21. De Fransen pakken de eerste plaats in deze B-finale. Zij finishen in 6.16.67.

Foto: Merijn Soeters

 


Meld je aan voor de nieuwsbrief
Hoofdsponsor:
Aegon logo
Kledingsponsors:
Partner:
Team NL logobalk