Verenigingen

Triton jeugdroeikamp 2018

Triton organiseert deze zomer een roeikamp voor jongeren.

Het Triton jeugdroeikamp vindt plaats van 23 tot en met 28 juli 2018 in Tienhoven, nabij de Loosdrechtse Plassen. Tijdens dit kamp wordt er veel geroeid in verschillende boten. Er zullen ervaren wedstrijdroeiers- en coaches aanwezig zijn om te helpen jouw roeiniveau naar een hoger level te tillen. Naast het roeien is er veel ruimte voor gezelligheid, spellen en avontuur! Ook zal er een aantal olympische roeiers langskomen om hun ervaringen te delen met de jeugdroeiers.

Kom deze zomer naar het Triton Jeugdroeikamp en ontmoet @kaj.hendriks ?? #leerhetvandebeste #aimhigh #ikwordblajvankaj #jijook? #bethereorbesquare #tritonjeugdroeikamp www.tritonjeugdroeikamp.nl

A post shared by Triton Jeugdroeikamp (@tritonjeugdroeikamp) on

Kortom, een week die je niet mag missen! Heb jij een vriend of vriendin die zelf niet roeit, maar die je wel graag kennis zou willen laten maken met deze mooie sport? Ook onervaren roeiers zijn welkom. En dan kan je meteen profiteren van de vriendjeskorting! Kijk voor meer informatie op tritonjeugdroeikamp.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

 

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Wereldkampioenen Stef Broenink en Melvin Twellaar nieuwe ambassadeurs Missie H2

Nieuws

Voorbereidingen Talent TeamNL: deze ploegen starten het EK

Nieuws

Heineken Roeivierkamp: uitslagen & foto's

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!