Nieuws

Aegon blijft het Aegon Nationaal RoeiTeam sponsoren tot en met Tokio 2021

Aegon blijft het Aegon National RoeiTeam een jaar langer sponsoren, tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio 2021. Dat hebben de Koninklijke Nederlandsche Roeibond en Aegon gisteren bekend gemaakt.

Naast de goede resultaten van afgelopen weekend tijdens het EK Roeien zorgt dit nieuws ook voor een goede stemming richting 2021. De verlenging van het partnership focust zich op de ondersteuning van het Aegon Nationaal RoeiTeam op weg naar en tijdens de Spelen in Tokio met daaraan gekoppeld de feestelijke afsluiting van het partnership met het Aegon City Rowing Event in september 2021.

“Ook voor Olympische sporters is dit een moeilijke tijd. Daarom geven we de Nederlandse roeiers nog een extra zet op weg naar de medailles in Tokio.”

Maarten Edixhoven, CEO Aegon Nederland

Oorspronkelijk zou dit tienjarig jubileum afgelopen september gevierd worden met een groot evenement, waarbij Aegon tegelijk afscheid zou nemen van haar partnership van de KNRB. Aegon is sinds 2008 actief in de roeisport en werd in 2010 hoofdsponsor van de KNRB.

Het is tekenend voor de loyaliteit van Aegon en de warme band die wij de afgelopen tien jaar hebben opgebouwd dat zij ondanks de pandemie het partnership tot en met de Spelen van volgend jaar doorzetten“, aldus Rutger Arisz, voorzitter Koninklijke Nederlandse Roeibond

“Wij zijn verbonden in de drive om de successen van afgelopen weekend tijdens de Spelen in Tokio te herhalen.”

Rutger Arisz, voorzitter Koninklijke Nederlandse Roeibond

Naast naamgever van de nationale roeiselecties en para-roeiselecties, was Aegon onder andere ook sponsor van de Bestuursbokaal en het Nationaal Roeicongres en ondersteunde zij verenigingen en evenementen.

Coverfoto: © Merijn Soeters

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Deze Nederlandse ploegen starten in Parijs

Nieuws

Winnaars van het KNRB Junioren Instroomklassement 2024

Nieuws

Deze ploegen winnen het KNRB Eerstejaars Klassement 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!