Nieuws

Aegon NK Indoorroeien 2020 volledig digitaal

Elk jaar strijden zo’n tweeduizend deelnemers voor de Nederlandse titel op de ergometer in de Sporthallen Zuid. Dit jaar gaat even anders dan normaal en vindt het Aegon NK Indoorroeien ‘online’ plaats op zaterdag 12 december, hierdoor kan iedereen vanaf zijn eigen locatie strijden voor de Nederlandse titel.

Dit kan vanuit huis of vanaf je roeivereniging, afhankelijk van de lokale COVID-19 maatregelen. Dit evenement is in Nederland volledig uniek, nog nooit werd een NK Indoorroeien ‘online’ gehouden. Daarnaast gaan alle opbrengsten naar het World Child Cancer NL.

Op zaterdag 12 december wordt er in verschillende velden ‘live’ tegen elkaar geroeid. Met een unieke code kan je als deelnemer vanaf overal op de wereld meedoen. Daarnaast is het ook mogelijk tussen 5 en 11 december via een ‘submit’ veld mee te doen en je beste score in te voeren.

Het evenement is live te volgen via een livestream, waarbij onder andere oud-toproeier Govert Viergever verslag doet en beelden te zien zijn van de deelnemers.

Meer informatie over het evenement en de deelnemers is hier te vinden.

Coverfoto: Merijn Soeters

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

De 49ste OC&C Ringvaart Regatta: een van de langste roeimarathons ter wereld

Nieuws

Nederlands kampioenen in de skiff en tweezonder

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!