Nieuws

Aegon start campagne richting Tokio

Aegon, hoofdsponsor van het Nederlandse roeien, is begonnen aan een tof project richting de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Al enige tijd worden Tone Wieten & Marieke Keijser door Aegon op de voet gevolgd richting dat ene doel in 2020: presteren in Tokio. Tijdens dit nieuwe project volgt Aegon 8 bijzondere mensen richting hun persoonlijke 2020-doel. Wie het beste samen werkt mag straks naar de Olympische Spelen om Tone en Marieke aan te moedigen.

Hoe werkt het?
Er zijn vier roeiduo’s, ondersteund door het stuurduo: Tone & Marieke, en een begeleidingsteam van experts. De persoonlijke doelen van de deelnemers zijn niet roei-gerelateerd, maar roeien speelt wel een rol in het behalen van die doelen.

Van juli 2019 tot aan de Spelen helpt en volgt Aegon de deelnemers. Welke doelen hebben ze? Hoe gaan ze die bereiken? Hoe gaat het met ze? Hoe gaan ze om met tegenslagen? Hoe helpen en stimuleren ze elkaar? En wat kunnen we leren van hun strijd en hun begeleidingsteam?

Een maand voor de Olympische Spelen in Tokio is bekend of de doelen zijn bereikt. Tót dat moment zetten toproeiers, de KNRB, AEGON en het begeleidingsteam zich in om alle doelen te behalen.

Hoe volg ik het?
Op de hoogte blijven van de koppels en hun 2020-doel? Volg het via Instagram: Aegon_roeien, Youtube: Aegon Nederland Youtube of via mijn2020.nl.

Naast dat je deze 8 mensen kan volgen in het bereiken van hun doel, kan je zelf ook aan de slag met jouw 2020-doel en toffe prijzen winnen! Meer informatie volgt snel!

mijn2020.nl

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Nederlandse junioren schitteren tijdens Coupe de la Jeunesse Coastal in Italië

TeamNL Roeien

Goud na goud op beste WK Roeien ooit

TeamNL Roeien

Ontketend TeamNL Roeien al op vier gouden WK-medailles

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!