Nieuws

De olympische magie komt naar Nederland

De Olympische Spelen van dichtbij meemaken? Dat kan! Als we niet naar Tokio kunnen, dan halen we Tokio wel naar Nederland! Samen met Gemeente Den Haag en TIG Sports organiseert NOC*NSF het TeamNL Olympic Festival tijdens de Olympische Spelen.

Het programma

Vanaf 23 juli tot en met 8 augustus 2021 wordt het sportstrand van Den Haag omgetoverd tot een prachtig festival dat de olympische sferen van Tokio naar Nederland brengt. Dé plek waar je sport kan doen, sport kijken en sport kan beleven.

Op het festival kun je allerlei sporten beoefenen onder begeleiding van 50 verschillende sportbonden. Ook kan je op het terrein live de Olympische Spelen volgen op grote tv-schermen om onze sporthelden aan te moedigen. Omdat er dit jaar geen Holland Heineken Huis in Tokio is, worden de sporters in Scheveningen gehuldigd. De sporters doen ook gezellig samen met jou diverse sportactiviteiten mee. Dat betekent sporten met jouw favoriete sporter! Dat wil je niet missen…

Openingstijden

Het TeamNL Olympic Festival is van 23 juli tot en met 8 augustus en is dagelijks geopend van 9:00 ’s ochtends tot 20:00 ’s avonds. Maandag 9 augustus zijn we gesloten, maar 10 augustus zijn we er weer met de legendarische publiekshuldiging. Voor de publiekshuldiging start een extra kaartverkoop.

De Haagse sportactivatie

Naast het festivalterrein worden er dagelijks diverse sportactiviteiten aangeboden op verschillende locaties in de Den Haag. Een mooie kans voor de inwoners van Den Haag om op een leuke manier kennis te maken met de verschillende sporten. Benieuwd naar het programma? Meer informatie is te vinden op de website: https://www.teamnl.org/festival.

De kaartverkoop

Wil je de magie van de Olympische Spelen voelen? Kom dan deze zomer naar het sportstrand van Den Haag en geniet mee van het succes van onze sporters en allerlei andere activiteiten.

Ticketprijzen 
Regulier:                      €13,50 
Familieprijs (2+2):       €45,00 

Tot 4 jaar hebben kinderen gratis toegang.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien op World Cup I: elf medailles

Nieuws

TeamNL Roeien op World Cup I: Dag 2

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien op World Cup I: de Heats

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!