Nieuws

Roeimarathon van juli: de Haegsche Bluf op 6 juli

In een maand waarin roeiers normaal gesproken de keuze hebben uit meerdere marathons, is er in juli slechts één bijzondere kans om je krachten te meten: de Haegsche Bluf roeimarathon op 6 juli!

Deze unieke roeimarathon, georganiseerd door roeivereniging De Laak, biedt een 54 km lange uitdaging voor iedere roeier. De tocht begint in het mooie Den Haag, waarna je door het verrassende Westland en de historische polders van Delfland roeit. De marathon eindigt bij de duinen van Monster, waar je de zee kunt ruiken.

Roeiers kunnen deelnemen in verschillende categorieën: Cx2+, C4x+ en C3x+. Dit jaar wordt de route aangepast vanwege werkzaamheden, waardoor zowel de wedstrijd- als prestatieroeiers dezelfde route volgen. Dit belooft extra spanning bij inhaalmanoeuvres en snelle finishtijden.

Na de roeimarathon wacht de deelnemers een heerlijk Indisch buffet. Grijp deze unieke kans en schrijf je nog snel in voor de enige roeimarathon van juli! Neem contact op met het verantwoordelijke bestuurslid van jouw vereniging om je in te schrijven voor de marathon.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Deze Nederlandse ploegen starten in Parijs

Nieuws

Winnaars van het KNRB Junioren Instroomklassement 2024

Nieuws

Deze ploegen winnen het KNRB Eerstejaars Klassement 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!