Nieuws

Gesigneerde ‘Helden op het water’ wordt geveild voor KiKaRoW!

Het boek Helden op het Water wordt aan liefhebbers van de roeisport te koop aangeboden en gaat naar de hoogste bieder. De opbrengst komt ten goede aan KiKaRoW. Het boek van Documentatiecentrum Roeisport is een tweeledig collectors item. Het bevat de door Cor Scheffers verzamelde handtekeningen van gouden medaillisten van de Wereldkampioenschappen 2014 (o.a. van het Kiwipair 2- Hamish Bond en Eric Murray) gehouden in Amsterdam. Het boek is mede uniek omdat dit het enige exemplaar is met een paar fotopagina’s die omgekeerd zijn afgedrukt (van o.a. Jan Wienese). Draai je het boek om dan zie je er niets van.

Liefhebbers worden uitgenodigd hun bod uit te brengen aan Otto Over, oud notaris en voorzitter van Roeivereniging Willem III – Amsterdam (voorlaatste aankomstplaats KiKaRoW op 13 juli 2019).

Het hoogste bod wordt bekend gemaakt op 25 mei rond 17.00 uur op RV De Waal Nijmegen, na ontvangst van De KiKaRoW roeiers door burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen die dan ook de hoogste bieder bekend zal maken. Inmiddels ligt er een bod van € 500. Cor Scheffers doet met gepaste pijn in het hart afstand van dit unieke boek, maar het fantastische doel KikaRoW prevaleert.

Het bod kan via email worden gedaan tot en met 23 mei24.00 uur aan oud notaris Otto Over. Mailadres: [email protected]

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

AROSS en De Hertog organiseerden samen juniorenwedstrijd: 'een geslaagde dag'

Nieuws

ARB: Uitslagen & foto's

TeamNL Roeien

Nederland wint World Rowing Cup na successen op WCIII

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!