Nieuws

Hoe kan ik aan kaarten komen voor de Olympische Spelen in Parijs?

Mannen vierzonder in Tokio © Merijn Soeters

Wil jij graag naar de Olympische Spelen in Parijs? Je hebt nog tot 31 januari 2023 om je te registreren voor de loting van de ‘Make Your Games packs’.

De kaartverkoop voor de Spelen verloopt niet via NOC*NSF, maar via het organisatiecomité van Parijs 2024. Koop je kaarten alléén via deze officiële website. Hier vind je alle informatie over het proces en kan je je registreren voor de loting.

Meerdere fases

De kaartverkoop voor de Olympische Spelen bestaat uit meerdere fases. Bij de eerste twee fases wordt toegang door loting bepaald.

De eerste fase is voor de zogenoemde ‘Make Your Games packs’. Met dit pakket koop je kaarten voor drie sessie naar keuze, op basis van beschikbaarheid. Na de inschrijving van 1 december tot en met 31 januari, wordt op 15 februari 2023 geloot. Personen die zijn ingeloot ontvangen in de periode daaropvolgend een e-mail en kunnen vervolgens binnen 48 uur een ‘Make Your Games pack’ aanschaffen.

In de tweede fase van de kaartverkoop is het mogelijk kaarten voor één wedstrijd te kopen. In maart 2023 opent de inschrijving voor de loting van deze fase. Die vindt in mei plaats. Daarna kunnen ingelote personen in een toegewezen tijdvak kaarten aanschaffen.

Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 24 per stuk. Een ‘Make Your Games pack’ bestaat uit drie wedstrijden en heeft daarom een vanafprijs van € 72.

Eind 2023 gaan alle resterende kaarten in de losse verkoop.

Paris 2024 Club

Het organisatiecomité biedt een (gratis) lidmaatschap van de ‘Paris 2024 Club’ aan. Leden van de Paris 2024 Club die succesvol zijn geselecteerd bij de loting, krijgen exclusief toegang tot de eerste vier dagen van de verkoopperiode. Leden van de Paris 2024 Club moeten zich op de reguliere wijze inschrijven voor de loting om toegang te krijgen tot de verkoopperiodes.

Kaartverkoop Paralympische Spelen

De kaartverkoop voor de Paralympische Spelen start in het najaar van 2023.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Elf boten in actie bij A-finales World Cup II

TeamNL Roeien

Heats, 'races for lanes' en meer op dag 1 van World Cup II

Nieuws

Zo staat het ervoor in het Eerstejaarsklassement

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!