Nieuws

Indoorroei Challenge 2020

© Merijn Soeters - Bestel roeifotoboek 'Tien jaar langs het water' hier: www.merijnsoeters.com/product/tien-jaar-langs-het-water/

Jouw vriendin of vriend kennis laten maken met indoorroeien? Dat kan met de indoorroei challenge 2020! Ga samen de uitdaging aan. Schrijf je maatje in voor de indoorroei challenge en jezelf voor het Aegon Nederlands Kampioenschap Indoorroeien (NKIR).

De Indoorroei Challenge 2020 is een trainingsprogramma van zeven weken om fit te worden op de ergometer. Elke week ontvang je een nieuw schema en wordt je klaargestoomd om alles uit jezelf te halen op een 1000 of 2000 meter. De trainingen zijn ontwikkeld voor beginnende of gevorderde sporters. Deze challenge kan je volledig thuis of in je eigen sportschool doen en is onderdeel van het Aegon Nederlands Kampioenschap Indoorroeien (NKIR). Je kunt op ieder moment en ieder niveau instromen. Vorige week zijn we begonnen met week 1 – iedereen kan instromen op elk moment. Pak die kans en meld je aan.

Aegon NKIR

De drie belangrijkste dingen die je moet weten over het Aegon Nationaal Kampioenschap Indoorroeien 2020 lees je in dit artikel.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

AROSS en De Hertog organiseerden samen juniorenwedstrijd: 'een geslaagde dag'

Nieuws

ARB: Uitslagen & foto's

TeamNL Roeien

Nederland wint World Rowing Cup na successen op WCIII

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!