Nieuws

Kiwa presenteert de Clean-Up Challenge voor verenigingen. Doe mee en win een clinic van de TeamNL roeisters.

Doe mee en win een roeiclinic van de TeamNL roeisters.

Door klimaatverandering en grondstofschaarste is het van belang dat we verstandiger omgaan met onze planeet en meer aandacht schenken aan de impact die we hebben op onze omgeving. Binnen de roeisport zijn we afhankelijk van schoon roeiwater. Wat doe jij om de omgeving én het roeiwater schoon te houden? Samen met Kiwa, partner van de TeamNL vrouwenploegen, nodigen we je uit om mee te doen aan de Clean-Up Challenge.

Wat houdt dit precies in? In de week van 29 augustus ontvangt elke roeivereniging in Nederland een “Hoe houd ik mijn vereniging schoon”- pakket powered by Kiwa. Met behulp van de inhoud van dit pakket kun je als vereniging samen met je leden aan de slag om het afval in de omgeving en het roeiwater op te ruimen. Hoeveel afval kunnen jullie als vereniging ophalen?

De vereniging met de leukste post of story onder #cleanupchallenge wint een Roeiclinic van de TeamNL roeisters. Voor de nummer 2 ligt daarnaast een roeikledingpakket vanuit Kiwa en de KNRB klaar.

World Clean Up day

Op zaterdag 17 september is het World Clean Up day, een perfecte dag om een grote schoonmaak te houden in je omgeving. Ga met elkaar aan de slag om nog even die extra push te geven aan het aantal kilo’s afval dat jullie uiteindelijk ophalen voor jouw roeivereniging.

Nog even op een rij:
In de week van 29 augustus ontvang je als vereniging een “Hoe houd ik mijn vereniging schoon”- pakket powered by KIWA.

  • Tot en met zondag 2 oktober heb je de tijd om zoveel mogelijk afval te verzamelen.
  • Uiterlijk maandag 3 oktober kunnen jullie je leukste/origineelste foto of video van het opruimen, plaatsen onder hashtag #cleanupchallange én opsturen naar [email protected].
  • Op vrijdag 7 oktober maken we de winnaar van de Clean-Up Challenge bekend. De winnaar krijgt een roeiclinic van de TeamNL Roeisters. Voor de nummer twee ligt een prachtig roeikledingpakket klaar.

De Clean-up Challenge is een initiatief van Kiwa, partner van TeamNL Roeien, en de KNRB

Kiwa helpt organisaties bij het realiseren van hun ambities op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, recycling en circulair ondernemerschap. Een Kiwa-certificaat maakt die ambities zichtbaar, meetbaar en vergelijkbaar. Net als wij organiseren Kiwa-medewerkers hun eigen zwerfafval-inzamelcompetitie en dagen ze elkaar uit om zo veel mogelijk rommel op te ruimen. Zo zorgen we er samen voor dat onze omgeving zichtbaar schoner en merkbaar groener wordt.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Elf boten in actie bij A-finales World Cup II

TeamNL Roeien

Heats, 'races for lanes' en meer op dag 1 van World Cup II

Nieuws

Zo staat het ervoor in het Eerstejaarsklassement

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!