Nieuws

KNRB onderzoekt effectiviteit en herkenbaarheid van sponsoren

Merijn Soeters

De Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) nodigt je uit om deel te nemen aan een belangrijk sponsoronderzoek. Het onderzoek is gericht op het verzamelen van waardevolle inzichten uit diverse doelgroepen, die bestaan uit roeiers, roeifans en mensen die onbekend zijn met de roeisport.

Het doel van het onderzoek is tweeledig. Ten eerste willen we de effectiviteit en herkenbaarheid evalueren van onze huidige samenwerkingen binnen de roeisport. Dit zal ons helpen te begrijpen welke aspecten van de huidige partnerships goed functioneren en waar verbetering mogelijk is. Ten tweede zijn we geĆÆnteresseerd in het verkennen van potentiĆ«le nieuwe samenwerkingen die de roeisport in Nederland kunnen verrijken en ondersteunen. Jouw feedback is daarom essentieel om ons te helpen de juiste keuzes te maken.

Via onderstaande knop kun je deelnemen aan het sponsoronderzoek. Het invullen neemt ongeveer 6 tot 8 minuten van je tijd in beslag. Als dank voor je tijd en moeite maak je kans op een exemplaar van het boek ‘Blik’ van Karolien Florijn. Dit boek geeft een diepgaande blik op de sportieve reis en de successen Karolien Florijn.

We waarderen je betrokkenheid en inzichten enorm. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de roeisport in Nederland blijft groeien en bloeien. Neem vandaag nog deel aan ons onderzoek!

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Drie boten aan de start bij laatste kwalificatietoernooi Spelen

Nieuws

Marathonroeien in mei 2024

Nieuws

Raceroei Regatta 2024: foto's en uitslagen

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!