Nieuws

Ben jij het nieuwe Coastal Beach Sprint roeitalent?

2022 World Rowing Beach Sprint Finals in Pembrokeshire, Great Britain / World Rowing/Benedict Tufnell

Ben jij goed in sprinten en klaar voor een nieuwe sportieve uitdaging? En heb je altijd gedroomd van de Olympische Spelen? Kom dan op 27 en 28 januari 2024 naar het Beach Sprint Testweekend! Dit tweedaagse evenement gaat om een combinatie van snelheid en kracht, hier kan je je meten in verschillende uitdagende disciplines die Beach Sprint met zich meebrengt.

Het Testweekend vindt op zaterdag 27 januari plaats in het Olympisch Stadion. Hier zul je een 100 meter sprint hardlopen en 750 meter op de Concept 2. Op zondag 28 januari zul je afreizen naar Muiden. Daar zullen de beste 20 vrouwen en de beste 20 mannen van de zaterdag een time trial van 500 meter roeien in een coastal skiff: de climax van het weekend! De winnaars van het weekend mogen mee op het Beach Sprint Trainingskamp in Portugal eind maart.

Ga jij de uitdaging aan? Rennen op het strand en roeien inĀ uitdagende omstandigheden. Wie sprint er naar hetĀ goud in de Beach Sprint op de Olympische Spelen in 2028? Meld je nu aan via onderstaande knop! Inschrijven kan tot en met zondag 21 januari.

Bij vragen kun je contact opnemen met Bjorn van den Ende via [email protected].

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Heats, 'races for lanes' en meer op dag 1 van World Cup II

Nieuws

Zo staat het ervoor in het Eerstejaarsklassement

TeamNL Roeien

Veertien Nederlandse boten aan de start van World Cup II

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!