Nieuws

Paul Veenemansprijs 2022 en organisatie van 2023/2024

Jort Timmer (winnaar van de PVP bij de heren) / foto: Irma Blonk (fotocommissie Focus)

Van doorgewinterde wedstrijdroeiers tot deelnemers die eenmaal per jaar de racefiets afstoffen en van jonge triatleten die door de ouders rondgereden worden tot veteranen die al meer edities hebben meegedaan dan op twee handen te tellen valt. Eén ding hebben ze gemeen; een voorliefde voor sporten en een ongeremd enthousiasme.

De Paul Veenemansprijs is een unieke wedstrijd met vier sportonderdelen (hardlopen, fietsen, schaatsen en roeien, waarvan de laatste verplicht is). Afgelopen editie heeft Orca de eer gehad om dit te organiseren. Een heuse regelopgave met vier onderdelen op verschillende locaties. De wedstrijdorganisatoren zijn er, ondanks de flinke organisatorische uitdaging, in geslaagd om een geweldig evenement neer te zetten. Het plezier dat van de deelnemers afstraalde maakte de commissie trots en tevreden en de KNRB dankt Orca voor dit bijzondere evenement met winnaars Inger van Dok (Laga) en Jort Timmer (Orca).

De volgende organiserende vereniging

Jaarlijks wijst de KNRB de organisatie van deze bijzondere wedstrijd toe aan een andere vereniging. Zowel voor dit jaar, 2023, als voor 2024 is de KNRB nog op zoek naar een organiserende vereniging. Wanneer je interesse hebt om deze wedstrijd dit jaar, of in 2024 met jouw vereniging te organiseren, of wanneer je hier meer over wilt weten, dan kan je contact opnemen met Lars Hoeksel (06 22448229, [email protected]).

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

De 49ste OC&C Ringvaart Regatta: een van de langste roeimarathons ter wereld

Nieuws

Nederlands kampioenen in de skiff en tweezonder

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!