Nieuws

Roeien met collega's? Doe mee aan het bedrijfsroeiklassement

Daniël Korvemaker

Zoek je een sportieve uitdaging met je collega’s? Het bedrijfsroeiklassement biedt de perfecte kans om niet alleen fysiek aan de slag te gaan, maar ook de teamspirit te versterken en de naamsbekendheid van je bedrijf een boost te geven.

In het bedrijfsroeiklassement nemen roeiers van een bedrijf* het tegen elkaar op in een acht met stuurman tijdens verschillende roeiwedstrijden. De ploeg kan bestaan uit mannen en vrouwen in wisselende samenstelling, waarbij er rekening wordt gehouden met de man/vrouw verhouding van de ploegen. Iedereen kan meedoen, ongeacht je ervaring met roeien. Stel een ploeg samen en schrijf je in bij een roeivereniging in de buurt. Zij bieden de nodige training en uitrusting.

Aankomende wedstrijden

Onderstaande wedstrijden hebben een veld waarin je je als bedrijf kunt inschrijven. Wil je meedoen aan een roeiwedstrijd speciaal voor bedrijven? Schrijf je dan in voor de Van Oord Nautilus Bedrijvenregatta.

  • 4 of 5 mei – Rotterdam – Raceroei Regatta
  • 18 of 19 mei – Rotterdam – Westelijke Regatta
  • 26 mei – Delft – PE in het Lang
  • 29 of 30 juni – Amsterdam – Koninklijke Holland Beker
  • 6 juli – Rotterdam – Van Oord Nautilus Bedrijvenregatta

Verzamel je collega’s, meld je aan en stap met elkaar in de boot om te trainen voor een van deze wedstrijden!

Enthousiast geworden? Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de wedstrijdleider, Maarten van Veen, via [email protected].

*Een bedrijven roeiteam hoeft niet (per se) gevuld te zijn met mensen van hetzelfde bedrijf. Het mag ook een verzameling vrienden met wel/geen roeiervaring zijn. Het enige criteria is dat je onder een eigen (bedrijfs) tenue start.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Drie boten aan de start bij laatste kwalificatietoernooi Spelen

Nieuws

Marathonroeien in mei 2024

Nieuws

Raceroei Regatta 2024: foto's en uitslagen

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!