Nieuws

UPDATE | Afgelasting Nederlandse roeiwedstrijden

In verband met de maatregelen van de overheid naar aanleiding van het corona-virus zijn verschillende wedstrijd/evenementenorganisaties genoodzaakt hun roei-evenementen af te gelasten. Alle wedstrijden tot en met 6 april 2020 zijn afgelast.

De KNRB heeft contact (of legt dit contact) met de verschillende organisaties van de roei-evenementen na 6 april. Het door laten gaan van een evenement is niet alleen afhankelijk van de bewegingsmogelijkheden en -beperkingen vanwege het corona-virus, maar ook van een gedegen voorbereiding, de beschikbare hulp van vrijwilligers en van het aan kunnen gaan van financiële risico’s. We zien dat de verschillende organisaties verantwoordelijke afwegingen maken voordat een besluit genomen wordt.

Als een wedstrijd wordt afgelast kan u dit zien op de agenda van de KNRB. Indien bekend is, wanneer de knoop tot wel of niet af te gelasten, gemaakt gaat worden, wordt dit hier ook aan gegeven. Hieronder vind je een overzicht van de wedstrijden die niet doorgaan in maart en april. Op donderdag 19 maart werd het besluit gemaakt dat de Hollandia Roeiwedstrijden / Aegon NK Klein 2020 niet door gaat.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Deze Nederlandse ploegen starten in Parijs

Nieuws

Winnaars van het KNRB Junioren Instroomklassement 2024

Nieuws

Deze ploegen winnen het KNRB Eerstejaars Klassement 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!