:
Follow us: i Instagram t Twitter f Facebook Y Youtube
 

Developmentklassement: Spanning en sensatie

" 16:17 6/6/2018

Met nog twee wedstrijden te gaan is er nog van alles mogelijk in het Develomentklassement! Wie gaat er met de titel vandoor? Wij speurden Instagram af naar leuke en bijzondere posts van de ZRB. Sta jij er de volgende keer tussen? Post een bericht met #developmentklassement

Zonder mobo’s geen wedstrijd! De boten worden weer opgeladen en gaan richting Amsterdam. Op naar het volgende wedstrijdweekend.

De FotoCie van Phocas maakte dit mooie plaatje van de dames van Euros. Ze pakten acht punten voor het klassement en staan momenteel op een gedeelde eerste plaats. Een spannende strijd dus!

De Lichte Dames van Triton 2 doen goede zaken en houden het LDDev2x veld spannend! Wie staat er over 4 weken op het podium?

Winnen doe je samen! Vier wedstrijden en vier overwinningen de Licht Mannen 2x van Njord zijn op weg naar de titel.

Ook voor de Lichte mannen van Njord: 4 out of 4! De mannen domineren het Lichte Heren 4- veld in het Developmentklassement.

De dames van Njord mogen nog stappen maken want met nog 2 wedstrijden te gaan is ook in het Dames 2x veld de spanning om te snijden! Wie o wie gaat er met de winst vandoor?

Thumbs up voor de lichte mannen van Saurus! Op dit moment een mooie 3e plek in het klassement, keep on going boys!

 

 


Meld je aan voor de nieuwsbrief
bannerb
Hoofdsponsor:
Aegon logo
Kledingsponsors:
Partner:
Team NL logobalk