Nieuws

Winnaars van het KNRB Junioren Instroomklassement 2024

Susanne Ottenheym / KNRB

Junioren van roeiverenigingen Tromp en Hemus zijn dit jaar bovenaan geëindigd in het KNRB Junioren Instroomklassement (JIK). Tijdens de Dutch International Youth Regatta werden ze gehuldigd met onder andere een ingelijste actiefoto en een gloednieuwe duffeltas van outdoormerk Rab.

De KNRB en Rab feliciteren de winnaars en danken alle junioren voor hun deelname aan het klassement. De eindstanden zijn hier te vinden. Hieronder de winnaars per veld.

Voor alle ploegen die hebben deelgenomen aan de KNRB Klassementen: foto’s van de wedstrijden zijn gratis beschikbaar via knrb.pixieset.com.

Eerstejaars Jongens 16 Dubbeltwee

Met ondermeer blik op de Hollandia, de Koninklijke-Holland Beker en de ARB winnen Koen van de Veen en Myrddin van Vliet van Hilversumse Roeivereniging Cornelis Tromp het klassement. Achtervolger De Compagnie eindigt met twee punten minder op de tweede plek. Willem III maakt de top drie compleet.

Tromp-roeiers Koen van de Veen en Myrddin van Vliet (midden) winnen het Junioren Instroomklassement. Beeld door: Susanne Ottenheym / KNRB

Eerstejaars Meiden 16 Dubbeltwee

Winst op alle gestarte wedstrijden zet Sophia Zuidam en Amelie van Sluis van Roeivereniging Hemus fier bovenaan het klassement met 60 punten. Achtervolgers Tromp en Spaarne 1 worden respectievelijk tweede (36 punten) en derde (24 punten).

Hemus-roeisters Sophia Zuidam en Amelie van Sluis (midden) winnen het Junioren Instroomklassement. Beeld door: Susanne Ottenheym / KNRB

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Deze Nederlandse ploegen starten in Parijs

Nieuws

Deze ploegen winnen het KNRB Eerstejaars Klassement 2024

Nieuws

Dit zijn de winnaars van het KNRB Development Klassement 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!