De Vrouwen Acht en Vrouwen Vier-Zonder van het Aegon Nationaal RoeiTeam kunnen op weg naar Tokio rekenen op de ondersteuning van Kiwa. Tijdens de Europese Kampioenschappen Roeien 2019 in het Zwitserse Luzern, was de naam van het Rijswijkse bedrijf voor het eerst zichtbaar op de boot van de Vrouwen Acht. Sinds 2021 is Kiwa ook partner van de Vrouwen Vier-Zonder.

In september 2020 zijn we overeengekomen dat Kiwa de samenwerking in uitgebreide vorm voortzet tot en met de uitgestelde Olympische Spelen van 2021 en we hebben toen kennis gemaakt met de gehele vrouwen boordgroep, zegt George Mentjox, manager Corporate Communication bij Kiwa. “We lopen bij Kiwa al een tijdje mee in de roeisport, eerst met de Holland Acht, toen met Project 2020 en nu dan deze twee teams. Onze corporate values zijn ambition, reliability and engagement en die waarden herkennen we ook bij dit gemotiveerde team. Dat en de geweldige teamspirit staat dit jaar volgens ons garant voor hele mooie prestaties.”  

Over Kiwa
Kiwa is wereldwijd actief  op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Kiwa zorgt door certificering, inspectie, tests, training en consultancy voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van klanten in uiteenlopende marktsectoren. Bij Kiwa werken meer dan 4700 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Vrouwen Acht in training © Merijn Soeters – www.merijnsoeters.com

Ontdek meer Roeien

Recreatief Roeien

Wedstrijdroeien

Indoorroeien

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!