Roos de Jong, Marieke Keijser en Ymkje Clevering wonen samen in een huis. Ook zij zijn aan huis gebonden in tijden van het coronavirus. De drie meiden hebben voor TeamNL een video gemaakt waarbij zij de aan huis gekluisterde Nederlander tips geven, om ondanks de beperkende omstandigheden toch te blijven bewegen. Want dat is toch de vraag die veel Nederlanders zich deze dagen zullen stellen: hoe blijf je fit, nu alle sportaccommodaties in Nederland zijn gesloten?   

Samen zo fit en sterk mogelijk 
TeamNL wil Nederland inspireren, ook in deze onwerkelijke periode. In een serie video’s op het platform Fit met TeamNL laten verschillende sporters, als experts op hun vakgebied, zien hoe je met beperkte ruimtes en mogelijkheden toch aan je dagelijkse beweging kan komen.  

Vandaag delen Roos, Marieke en Ymkje verschillende oefeningen die je in huis, buiten, met elkaar, maar ook met verschillende atributen die iedereen wel in huis heeft kunt blijven trainen. Bekijk hier de work-out-video van Roos, Marieke en Ymkje:

#FitMetTeamNL

Behalve Roos, Marieke en Ymkje doen ook onder meer zwemmer Kyle Stolk, volleybalster Laura Dijkema, hockeyer Jorrit Croon, shorttrackster Lara van Ruijven en voetbalster Dominique Bloodworth mee. Door de deelname van sporters uit de meest uiteenlopende disciplines, is op de website van TeamNL voor vrijwel elke sport een specifieke oefening te vinden die je thuis kunt doen. Zo probeert TeamNL eraan bij te dragen dat we samen zo fit en sterk mogelijk blijven.

Coverfoto: Joy Hansson

Ontdek meer roeiverhalen

Michiel en zijn team bereiden zich voor op de unieke Elfsteden roeimarathon

De Atlantische Oceaan overroeien voor Het Vergeten Kind en Jeugdfonds Sport en Cultuur

25 jaar marathonroeien: avontuur voor iedereen

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!