TeamNL Roeien

Fotoverslag van Hello Goodbye

De sportzomer komt eraan en die staat voor de KNRB volledig in het teken van de Olympische Spelen, Paralympische Spelen en WK roeien in Rotterdam! De voorbereidingen voor Rio zijn in volle gang en de KNRB zwaaide de roeiers, coaches en begeleiding gisteravond uit. Er was een ‘Hello Goodbye’ in het Olympisch Trainingscentrum bij de Bosbaan.

hello-goodbye-foto-1

Ondanks de drukte en wellicht al een beetje wedstrijdspanning zette de KNRB in een ontspannen setting met familie, coaches, andere begeleiding, het bestuur, verenigingsbestuurders, bondsbureau en sponsorrelaties de roeiers (olympisch en paralympisch) in het zonnetje. Ook de Nederlandse pers was uitgenodigd. Merijn Soeters kon natuurlijk niet ontbreken en zet nog even de lampen goed.

hello-goodbye-foto-2

Fietsen is vaak een alternatieve training voor de roeiers. Hier proberen de lichte mannen het peloton van de Tour De France bij te houden.

hello-goodbye-foto-3

‘Perfect practice makes perfect’. De Vrouwen Acht oefent nog even de juiste pose voordat zij op de ploegfoto gaan.

hello-goodbye-foto-4

Roel Braas heeft een eigen tijdschrift laten maken, speciaal voor de Olympische Spelen. Hij heeft 2016 exemplaren laten drukken en vertelt hierin over roeien, de weg naar Rio en de mannen twee-zonder.

hello-goodbye-foto-5

De dames van de vrouwen dubbelvier zijn zich al goed aan het voorbereiden op Rio. Deze slippers zullen zeker van pas komen op de Copacabana.

hello-goodbye-foto-6

Het was een drukte van jewelste op het OTC. Iedereen wil er bij zijn om deze helden nog een laatste keer succes te wensen.

hello-goodbye-foto-7

Kaj Hendriks zocht even een rustig plekje om te eten.

hello-goodbye-foto-8

Oeps… De mannen zijn nog aan het trainen in de hoogtekamer. Snel omkleden en op de foto!

hello-goodbye-foto-9

Hier gaat de Holland Acht op de foto voor gifjes van Aegon. Wij zijn benieuwd hoe ze er uit gaan zien.

hello-goodbye-foto-10

Airen Mylene volgt (samen met Rintje Ritsma) de roeihelden op de voet in hun strijd om een olympische medaille. Van krachttrainingen tot groepsrituelen en voeding – niets ontgaat deze reporter. Hier heeft ze haar eerste kans om aan de W4x te vragen hoe dat roeien nou eigenlijk in elkaar zit.
Wil jij Airen en Rintje volgen? Dat kan via deze website!

hello-goodbye-foto-11

Tijdens deze avond werd ook het Olympische roeipakje onthult. De positieve reacties op social media liegen er niet om, iedereen is blij dat de Olympische ploeg (weer) in het oranje vaart!

hello-goodbye-foto-12

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Nederlands kampioenen in de skiff en tweezonder

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Nieuws

Calco Voorjaarsregatta: uitslagen & foto's

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!