TeamNL Roeien

Hoe volg ik de tweede wereldbeker?

Vanaf morgen, donderdag 16 juni, start de tweede wereldbeker in Poznan, Polen. Ook de ploegen van TeamNL Roeien zijn hier aanwezig en zijn gebrand om goed te presteren. We snappen dat je dit als roei-liefhebber graag wil volgen, dus we delen hierbij waar dat kan.

Op donderdagavond start het toernooi voor de mannen en vrouwen in de skiff en twee-zonder. Op vrijdag zijn de heats en herkansingen, zaterdag staat grotendeels in het teken van de halve finales en op zondag vinden alle finales plaats.

De wedstrijden op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn live te volgen via het audio commentaar vanuit World Rowing. Op zondag zijn de A-finales te volgen via de livestream.

Natuurlijk houden we jullie ook graag op de hoogte van wat er naast de wedstrijden gebeurt bij TeamNL Roeien. Dit doen we op het Instagram kanaal van TeamNL Roeien.

Ploegen

In totaal starten er negentien Nederlandse ploegen tijdens de wereldbeker. Vandaag werd bekend dat Martine Veldhuis en Phaedra van der Molen niet in de lichte skiff van start zullen gaan, maar alleen samen in de lichte dubbeltwee op het water verschijnen.

Auteur

Esli de Kok

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Save the date: Nationaal Roeicongres 2024

Nieuws

Nomineer jouw Vrijwilliger van het Jaar 2023

Nieuws

Eerste race-ervaringen tijdens Asopos Najaars

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!