TeamNL Roeien

Hoe volg je de Koninklijke-Holland Beker / NK Groot dit weekend?

© Merijn Soeters - www.merijnsoeters.com

De Koninklijke-Holland Beker / NK groot staat weer voor de deur. Op 26 & 27 juni zullen vele (inter)nationale toppers de strijd met elkaar aangaan op de Bosbaan. Uit welke landen komen er deelnemers, wie kan zich na dit weekend Nederlands kampioen noemen en hoe zijn de wedstrijden te volgen?

Niet alleen zullen de dames van het Aegon Nationaal RoeiTeam ten tonele verschijnen, ook zijn er vele inschrijvingen namens de studentenverenigingen. De Holland Beker en de Ladies Trophy zullen geen puur Nederlandse onderonsjes worden, met onder andere deelnemers uit België, Duitsland, Estland, Italië en zelfs Zimbabwe.

Livestreams

Deze 127e editie van de Holland Beker zal plaatsvinden in afwezigheid van publiek. Voor publiek is de volledige wedstrijd te volgen via een livestream en zal er op zondag een studio worden gehost met live commentaar, interviews en beelden en verhalen over de Holland Beker. Tevens ligt het KHB-magazine inmiddels bij de (digitale) drukker. Ben je als atleet, coach of vrijwilliger aanwezig op de Bosbaan? Vergeet je dan niet te testen via Testenvoortoegang.

”Jazeker, de Holland Beker!”

Coverfoto: Merijn Soeters

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Roeivereniging Iris start de lente met haar Lentemarathon

Nieuws

Het coastal seizoen start op 2 april met de KNZ&RV Royal Pampus Cup

Verenigingen

KNSRB-kalender voor het goede doel

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!