TeamNL Roeien

Ilse Kolkman en Tinka Offereins helpen bij 'Sport helpt Friends-dag'

Op woensdagmiddag 22 februari 2023 vond de ‘Sport Helpt Friends-dag’ plaats op het indrukwekkende Friendship Sport Centre in Amsterdam Noord. TeamNL Roeiers Ilse Kolkman en Tinka Offereins waren aanwezig om samen met andere TeamNL sporters een geweldige sportmiddag te hebben met kinderen met een (ernstige) ziekte of beperking.

Tijdens deze sportieve middag gingen de deelnemers langs verschillende sportonderdelen. Zo konden ze kennismaken met allemaal verschillende sporten zoals, voetbal, hockey, rolstoelbasketbal, dansen, judo en rolstoeltennis en haalde ze bij elk onderdeel een handtekening op van de topsporter die daarbij aanwezig was. Aan het einde van de middag vond de droomontmoeting XXL plaats. Een kinderpersconferentie waarbij de deelnemers de topsporters het hemd van het lijf mogen vragen.

Bovenstaande video is een verkorte versie van de originele video van Stichting Sport Helpt en Only Friends. Stichting Sport Helpt organiseert jaarlijks een aantal acties en evenementen, zowel voor bedrijven en particulieren als voor kinderen. Only Friends wordt mogelijk gemaakt door 200 vrijwilligers, 50 dito stagiaires en gerenommeerde ambassadeurs en sponsoren (Special Friends). Met inzet van allen, willen zij het sporten voor kinderen en jongeren met een beperking tot in lengte van jaren mogelijk maken.

TeamNL Doet!

Onder de noemer ‘TeamNL Doet!’ lichten we de maatschappelijke initiatieven waar onze TeamNL roeiers zich voor inzetten uit. Voor de KNRB en haar partners is maatschappelijke impact erg belangrijk en daar nemen we je dan ook graag in mee.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Nederlandse junioren schitteren tijdens Coupe de la Jeunesse Coastal in Italië

TeamNL Roeien

Goud na goud op beste WK Roeien ooit

TeamNL Roeien

Ontketend TeamNL Roeien al op vier gouden WK-medailles

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!