TeamNL Roeien

Kiwa nieuwe partner Vrouwen Acht

“De samenwerking met Kiwa is zeer welkom”, aldus HesselEvertse, technisch directeur van de KNRB. “Het bedrijf draagt het roeien aljarenlang een warm hart toe. Dankzij deze nieuwe partner kunnen wij nu de laatstewensen in ons uitdagende programma daadwerkelijk tot uitvoer brengen. Puntendie hopelijk net het verschil gaan maken bij de belangrijke toernooien in 2019en 2020. Het helpt enorm dat we onze weg kunnen vervolgen met de support van zoeen fantastisch merk”.

Kiwa ondersteunt de roeisport al vele jaren. ”Na Project2020, is het ondersteunen van de Nederlandse Vrouwen Acht een mooi vervolg”,zegt George Mentjox, directeur Corporate Communication van Kiwa. “We herkennenons erg in de ambities om een speler van wereldklasse te zijn. En natuurlijkwillen ook wij, net als roeiers,  weerstand (van water) omzetten in vooruitgang!”.

Kiwa was tijdens de EK in Luzern al zichtbaar op de boot van Vrouwen Acht

De Vrouwen Acht vanhet Aegon Nationaal RoeiTeam kan op weg naar Tokio rekenen op de ondersteuningvan Kiwa. Tijdens de Europese Kampioenschappen Roeien in het Zwitserse Luzern, wasde naam van het Rijswijkse bedrijf voor het eerst zichtbaar op de boot.

De samenwerking heeft in ieder geval betrekking op 2019,maar de intentie is, van zowel Kiwa als de KNRB, om deze door te zetten in2020. 

Over Kiwa
Kiwa zorgt met certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgen voor  vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van hun klanten in uiteenlopende marktsecoren. Bij Kiwa werken meer dan 4300 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Drie boten aan de start bij laatste kwalificatietoernooi Spelen

Nieuws

Marathonroeien in mei 2024

Nieuws

Raceroei Regatta 2024: foto's en uitslagen

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!