TeamNL Roeien

Nieuwe data EK's bekend

© Merijn Soeters - www.merijnsoeters.com

Op zaterdag 18 april heeft de FISA de nieuwe data van het EK junioren, onder 23 en senioren bekendgemaakt. Alle drie de evenementen staan gepland voor het najaar van 2020.

EK onder 23
Het EK onder 23 is het eerste Europese roei-evenement op de kalender. Dit evenement stond gepland op 5 & 6 september 2020 in het Duitse Duisburg. Dit blijft ongewijzigd. De FISA neemt op 30 mei een definitief besluit of het evenement doorgaat. Wanneer het EK onder 23 in verband met het coronavirus niet kan plaatsvinden wordt er niet gekeken naar een andere datum.

EK junioren
Er is een nieuwe datum voor het EK Junioren in Belgrado: zaterdag 26 en zondag 27 september 2020. Op 24 juni besluit de FISA definitief of het evenement door gaat.

EK senioren
Het Europees kampioenschap voor senioren staat momenteel gepland van 9 tot en met 11 oktober 2020 in het Poolse Poznan. De FISA neemt op 31 juli 2020 een definitief besluit over de doorgang van het evenement, dit is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

De technische staf kijkt momenteel naar de planning van het talentenprogramma en topsportprogramma. Hier worden roeiers en coaches over geïnformeerd zodra er meer duidelijk is.

Coverfoto © Merijn Soeters – www.merijnsoeters.com

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Deze Nederlandse ploegen starten in Parijs

Nieuws

Winnaars van het KNRB Junioren Instroomklassement 2024

Nieuws

Deze ploegen winnen het KNRB Eerstejaars Klassement 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!