TeamNL Roeien

Olympische roeiers geven vol gas voor Emma Kinderziekenhuis

Aanstaande zaterdag, 28 september, gaan zes roeiers uit het Aegon Nationaal RoeiTeam roeien voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Robert Lucken, Tone Wieten, Kaj Hendriks, Inge Janssen, Boudewijn Röell en Niki van Sprang proberen hiervoor zoveel mogelijk geld op te halen voor de verbouwing van de nieuwe afdeling Neonatologie. Doneren kan nog tot vrijdag 27 september middernacht.

We roeien voor ernstig zieke en vroeg geboren kinderen.

Het Aegon Nationaal RoeiTeam: ”Op weg naar ons Olympisch trainingscentrum op de Bosbaan fietsen we langs het Ronald McDonaldhuis op de Amstelveense weg. Het doet pijn om te realiseren dat niet iedere kind lekker kan sporten en spelen zoals wij dat kunnen. Elke bijdrage die wij kunnen leveren om deze kinderen te helpen willen we graag aanpakken”.

De ambitie is om IC Neonatologie Emma Kinderziekenhuis, uit te laten groeien tot een toonaangevend expertisecentrum van wereldniveau. Een nieuwe afdeling voor veel te vroeg geboren en ernstig zieke pasgeborenen. De start van het leven van deze kinderen heeft een enorme impact op de kwaliteit van hun leven als opgroeiend kind en later als volwassene. Daarom verdienen zij onze allergrootste aandacht en beste zorg.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Acht podiumplaatsen voor TeamNL Roeien op tweede dag in Italië

TeamNL Roeien

Eerste racedag in Piediluco achter de rug

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien begint weg naar Parijs in Italië

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!