TeamNL Roeien

Rowing in Rio: "Vooral doorgaan"

Holland acht heeft gisteravond een mooi feestje gebouwd in het Holland Heineken Huis. De roeiers nemen afscheid van de baan en Humberto Tan geeft de Nederlandse roeiers een mooi advies mee.

Dank aan iedereen die ons de afgelopen jaren gesteund heeft! We zijn mega trots op onze bronze plak.

Posted by Holland 8 on Saturday, August 13, 2016

Voor wie het gemist heeft de Holland 8 heeft gister brons gewonnen en zo hebben ze dat gevierd bij W..S.R. ARGO.

Rintje neemt ons mee hoe hij de dag gister beleefd heeft en kijkt alvast of iedereen van de Holland acht wel in de taxi passen. Mooie woorden van Humberto voor alle roeiers: “Vooral doorgaan”.

Ondertussen op de Copa Cabanna oefenen Govert en Roel voor de finale ringen.

Passen acht roeiers plus stuurman en een coach bij Vigo en Peter in de medaille taxi? Het antwoord is ja dat past, maar vraagt niet hoe.

Klik hier voor het interview met de Holland Acht bij RTL Boulevard.

De mannen van de Holland Acht weten natuurlijk wel hoe zij een feestje moeten bouwen.Zij zijn er alleen nog niet over uit hoe je medaille uitspreekt.

Maaike heeft het erg naar haar zin in Rio en super blij met haar gouden medaille. Het toernooi had van haar dan ook eeuwig door mogen gaan. Bekijk hieronder het volledige interview bij Studio NL.

Goud, zilver en brons @olympics Container weer gepakt, baan verlaten…Trots op het hele team!! #ANRT #teamwork #olympics #rio2016 #TeamNL #lagoarodrigodefreitas #thedayafter #HHH

A photo posted by nienke (@nienkewind) on

Het roeitoernooi zit er al weer op en de roeiers hebben afscheid genomen van de baan. De container is weer onderweg naar Nederland en het team kan trots terugkijken op een prachtige Olympisch Spelen.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Save the date: Nationaal Roeicongres 2024

Nieuws

Nomineer jouw Vrijwilliger van het Jaar 2023

Nieuws

Eerste race-ervaringen tijdens Asopos Najaars

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!