TeamNL Roeien

Rio 2016: Skøll in Rio!

© Merijn Soeters - www.merijnsoeters.com

A.A.S.R. Skøll heeft vier roeiers die in Rio aan de start verschijnen: Carline Bouw (W4x), Lies Rustenburg (W8+), Bjorn van den Ende en Tim Heijbrock (LM4-).

Wij zijn ontzettend trots op de vier roeiers van Skøll die op de Olympische Spelen staan. We vinden het daarom van groot belang dat de leden op de hoogte zijn van wat er gebeurt in Rio en dat ze betrokken worden bij onze Olympische toppers. Om deze redenen zijn we al enkele weken bezig met de voorbereidingen. Zo heeft onze Eindred@cCie enkele prachtige stukken op de site gepubliceerd waarin de roeiers worden voorgesteld. Wij vinden het ook belangrijk dat de Olympische roeiers er bewust van zijn dat onze vereniging achter hen staat. Er is daarom goed contact tussen de roeiers en het bestuur.

Uiteraard worden alle finales uitgezonden in onze sociëteit. Rondom deze finales is een evenement georganiseerd met verschillende activiteiten, waaronder het roeien in een 8+ voor onervaren roeiers. Zo kunnen onze leden voorafgaand aan de finales zelf een stuk hard gaan in een 8+.

En dan de finales zelf. Tot nu toe zeer geslaagd, met als hoogtepunt de ongelooflijk spannende finale van Carline Bouw in de W4x. Iedereen zat gespannen te kijken in de sociëteit en de ontlading, toen de dames ZILVER wonnen, was gigantisch. Vandaag zitten we er weer klaar voor de Olympische finale van Lies Rustenburg in W8+ en hopelijk wordt dat weer net zo’n feest.

En natuurlijk huldigen we onze Olympische roeiers. In oktober is er een mooi feestje in de sociëteit.

1

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

ORCA en KNZ&RV winnen het Coastalklassement

Nieuws

Coming up: WK Beach Sprint in Barletta

Nieuws

Nederlandse junioren schitteren tijdens Coupe de la Jeunesse Coastal in Italië

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!