TeamNL Roeien

TeamNL: beleef een wedstrijddag met Maaike Head

Maaike deed tijdens de Aegon Koninklijke-Holland Beker uitgebreid verslag van haar dag. Kruip voor even in de huid van een Aegon Nationaal Roei Teamlid tijdens de Aegon KHB.

Ook Maaike begint haar met een kopje koffie. Welke koffieliefhebber wil niet op deze manier opstaan?

Samen met Cristo nuttigt Maaike haar ontbijt. Je kan in slechter gezelschap de dag beginnen. Elke dag olympische inspiratie!

Maaike en Ilse gingen de uitdaging aan om in de open gewichtklasse te roeien. Normaal gesproken komen zij uit in de lichte categorie. Weet jij op hoeveel kilo Ilse en Maaike gemiddeld moeten inwegen om uit te mogen komen in de lichte klasse?

Twee keer racen op één dag is niet niks. Daarom was een powernap voor Maaike geen overbodige luxe.

Geen winst vandaag voor het duo dat bij het OKT zich voor Rio kwalificeerde, maar Maaike en Ilse stonden wel hun mannetje in de open gewichtsklasse!

https://twitter.com/carlabroers/status/739408980905185281

Waarom toch die helm? Twee maanden terug brak Maaike haar ribben bij een onfortuinlijk fietsongeluk. Hierdoor miste zij bijna het OKT en dus misschien dus ook de spelen. Daarom nu tot de Spelen safety first!

Net als de rest van Nederland sloot Maaike het weekend af met een barbecue. Wil je Maaike haar avontuur richting Rio blijven volgen? Volg haar dan hier en blijf op de hoogte van hoe zij en Ilse hun weg als lichte dubbel richting de Olympische Spelen vervolgen.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

World Cup III 2024: wie komen er in actie?

Nieuws

KNRB presenteert Olympisch roeipak en fanshirtcollectie 'ICONISCH'

Nieuws

Erasmiaans Gymnasium wint Nationaal Schoolroei Kampioenschap 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!