TeamNL Roeien

TeamNL: Mee in de boot met Kaj Hendriks

Donderdag was het de beurt aan Kaj Hendriks om de TeamNL Twitter- en Instagramaccounts over te nemen. Altijd al benieuwd geweest naar een dag uit het leven van Kaj?

Wat betekent Koningsdag voor toproeiers? Niets anders dan een willekeurige andere doordeweekse dag: trainen, trainen, trainen!

Een goed ontbijt is essentieel als je drie trainingen op een dag draait. Helaas ontbreekt de krant, maar langs het Olympisch Stadion rijden zorgt voor genoeg inspiratie. Minder dan honderd dagen te gaan tot de Olympische Spelen!

Ken je die stunt van Volkswagen, waarbij ze zestien mensen in een Up kregen? Voor roeiers is dat met onze grootte toch een stukje lastiger, maar komen we toch al tot vier:)

Zware training achter de rug! Rio komt steeds dichterbij en hetzelfde geldt langzamerhand voor onze topvorm. Na vier keer 750 meter op baantempo is de hartslag flink omhoog geschoten.

Met zware trainingen als deze is verzorging van het lichaam net zo belangrijk als de training zelf. Een flinke lunch dus en een poetsbeurt van Preaz!

There’s no place like home, voor ons roeiers kan dat natuurlijk alleen maar de Bosbaan zijn! We trainen met de Holland Acht zeker niet alleen met z’n achten tegelijk, maar wisselen af met trainingen in kleinere groepen.

De dag zit er alweer op! Wil je op de hoogte blijven van Kaj en zijn avontuur richting Rio? Volg hem dan op Twitter.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien begint weg naar Parijs in Italië

Nieuws

Roeivereniging Iris start de lente met haar Lentemarathon

Nieuws

Het coastal seizoen start op 2 april met de KNZ&RV Royal Pampus Cup

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!