TeamNL Roeien

WK roeien 2016 komt dichterbij

Eind augustus 2016 staat Nederland helemaal in het teken van de Wereldkampioenschappen roeien. Na het succes van de WK 2014 op de Bosbaan is het nu de beurt aan de Willem-Alexanderbaan om de internationale roeiwereld te mogen ontvangen.

Begin augustus zijn natuurlijk de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, waar iedereen hoopt op mooie resultaten. Daarna is het tijd om het roeien met zijn allen te vieren dichtbij huis. Wat is daarvoor een beter moment dan het grootste WK uit de geschiedenis van de internationale roeibond FISA?

Het evenement combineert het WK Senioren met het WK onder 23 en het WK Junioren. Niet alleen op het water is er van alles te beleven, maar ook langs de kant zijn er spetterende optredens en leuke activiteiten. Dit evenement wil je natuurlijk niet missen!

Als je nu kaartjes bestelt via de website krijg je 10% korting op de toegangsprijs. Groepen vanaf 20 personen krijgen zelfs nog meer korting.

Je kunt als vrijwilliger ook een steentje bijdragen. Op deze website kan je veel meer informatie vinden over het evenement en de functies voor vrijwilligers.

Op Instagram en Facebook zijn vast de sporters te volgen die naar het WK komen.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Deze Nederlandse ploegen starten in Parijs

Nieuws

Winnaars van het KNRB Junioren Instroomklassement 2024

Nieuws

Deze ploegen winnen het KNRB Eerstejaars Klassement 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!