Verenigingen

Aegir Lentesprint 17 en 18 maart afgelast

Groningen, 15 maart 2018

Aan de deelnemers en belanghebbenden van de Bavaria Aegir Lentesprint

Afgelopen dagen heeft de Lentesprintcommissie de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten gehouden. Zojuist heeft zij de wedstrijdbaan bezocht en geconstateerd dat de verslechterende weersomstandigheden het onmogelijk maken het wedstrijdterrein op te bouwen en om dit weekend te roeien. Dit houdt in dat de wedstrijd niet zal plaatsvinden.

G.S.R. ‘Aegir’ heeft te allen tijde de veiligheid van de roeiers als hoogste prioriteit. Op dit moment is de wind al te hard om het water op te kunnen. De toenemende harde wind en de dalende temperatuur zorgen ervoor dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden dit weekend.

Ondanks dat de wedstrijd niet door zal gaan, vindt het feest nog steeds plaats. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om op de camping te overnachten. Voor informatie hierover kan de website van het evenement worden geraadpleegd (www.aegirlentesprint.nl).

Voor meer informatie of vragen is het mogelijk om naar het bestuur te bellen (050-312 46 66). Bij geen gehoor kunt u bellen naar Mike Dijkhof (06-50570675) of Sten Hulsink (06-15652881)

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De wedstrijdorganisatie

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

De 49ste OC&C Ringvaart Regatta: een van de langste roeimarathons ter wereld

Nieuws

Nederlands kampioenen in de skiff en tweezonder

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!