Verenigingen

De grote finale van Kikarow 2019

Afgelopen weekend was de 14 etappe van Kikarow. Zondag 14 juli rond 17:00 uur is ‘The Vin’ met 40 volgroeiboten aangekomen bij De Driewerf in Utrecht. De wethouder mobiliteit, energie en groen, Lot van Hooijdonk, heeft de cheque van € 322.269,78 aan prof. dr. Marry van den Heuvel van het Prinses Máxima Centrum overhandigd. Alle roeiers en vrijwilligers hebben zich enorm ingezet om dit bedrag bijeen te brengen. Een geweldig resultaat!

Met dit fantastische resultaat feliciteren we iedereen die geholpen heeft om Kikarow tot een succes te maken. Het geld gaat naar het onderzoeksproject ‘LATER’ van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Op zaterdag 13 juli begon Kikarow aan de laatste kilometers. Via Het Spaarne werd er geroeid over de Ringvaart naar Amsterdam, waar uiteindelijk is afgemeerd bij Willem III. Het laatste deel van de monstertocht ging via de Weespertrekvaart, de Driemond, het Amsterdam-Rijnkanaal met veel begeleidende boten over de Vecht naar Utrecht.

Cheque met opgehaalde bedrag van € 322.269,78

Het KiKaRoW Rondje NL
Van 13 april tot en met 14 juli 2019 werd er een roeitocht door Nederland verroeid om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Het Rondje NL van zo’n 1500 km is georganiseerd door de stichting Kika Row en werd ondersteund door heel roeiend Nederland. Het landelijke project team Rondje NL steunt de organisatie van de tocht op de verschillende verenigingen die langs de route gevestigd zijn en de regionale route goed kennen.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Elf boten aan de start bij A-finales World Cup II

TeamNL Roeien

Heats, 'races for lanes' en meer op dag 1 van World Cup II

Nieuws

Zo staat het ervoor in het Eerstejaarsklassement

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!