Verenigingen

Diversiteit in de roeisport - Denk jij mee?

Ben jij iemand die het belangrijk vindt dat de roeisport voor iedereen toegankelijk moet zijn? Wil jij je stem laten horen over diversiteit en inclusiviteit? Dan is dit het moment om actie te ondernemen!

De KNRB is bezig met het opzetten van een denktank rondom het onderwerp diversiteit in de roeiwereld. Wij zien dit als een belangrijk onderwerp waar we meer aandacht aan willen besteden. Alexander Driebeek is op eigen initiatief op de roeibond afgestapt. Alexander: ‘Diversiteit is heel belangrijk voor mij. Het creëren van kansen voor anderen, die ik wel heb gekregen, is wat mij in 2020 op een heel duidelijk pad gestuurd heeft. Na al het demonstreren, is het tijd om actie te ondernemen. Vandaar dat we jullie hulp nodig hebben om voor iedereen gelijke kansen te creëren.

Daarom zoeken we enthousiaste en gemotiveerde mensen uit de roeiwereld die hier over mee willen denken. Ben jij iemand die geïnteresseerd en gemotiveerd is om hieraan bij te dragen? Laat hieronder je gegevens achter en vertel waarom jij gemotiveerd bent om hier een succes van te maken.

We verzamelen alle reacties tot en met vrijdag 13 november. Vervolgens benaderen we de geïnteresseerden voor een brainstormsessie. Mocht je vragen of andere ideeën hebben, mail dan naar [email protected].

This form is currently closed for submissions.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

World Cup III 2024: wie komen er in actie?

Nieuws

KNRB presenteert Olympisch roeipak en fanshirtcollectie 'ICONISCH'

Nieuws

Erasmiaans Gymnasium wint Nationaal Schoolroei Kampioenschap 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!