Verenigingen

Doe mee aan de Virtual Head of the River 2021

© Merijn Soeters - Bestel roeifotoboek 'Tien jaar langs het water' hier: www.merijnsoeters.com/product/tien-jaar-langs-het-water/

Dit jaar organiseert de Head-commissie in samenwerking met de Skiffhead & Jeugd- en Tweehead de Virtual Head of the River. Iedereen kan meedoen. Van beginnend roeier tot doorgewinterde skiffeur. Van jong tot oud en van Nederland tot in Nieuw-Zeeland.

Je kiest zelf het tijdstip, de afstand en locatie en je kunt meedoen in verschillende sporten. De Virtual Head start in het traditionele wedstrijdweekend van de Head, 20 maart, en eindigt 4 april, het weekend na de Skiffhead. In deze periode kun je elk moment je prestatie neerzetten. Deelname is mogelijk op twee afstanden en in meerdere sporten:

  • The Virtual Head (8 km): roeien, ergometer, fietsen, hardlopen
  • 1/2 Virtual Head (4 km): alleen mogelijk voor roeien en ergometer

Tijdwaarneming

Tijdwaarneming en uitslagen worden verwerkt door Time-Team. Het enige wat je zelf nodig hebt, is een device om jouw wedstrijd op te nemen (GPX bestand). Bijvoorbeeld een mobiele telefoon, smartwatch of sporthorloge. Meer informatie hierover ontvang je na inschrijving van Time-Team. Naar de virtuele winnaars wordt na afloop een mooie prijs opgestuurd én alle deelnemers zullen een passend aandenken ontvangen.

Kosten

Voor de Virtual Head vragen we een vrijwillige bijdrage om de kosten (circa 5 euro per deelnemer) te kunnen dekken. Een positief saldo komt ten goede aan het Fonds Gehandicaptensport.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven (roeien en ergometer) in verschillende leeftijdscategorieën. Houd de website www.headoftheriver.nl in de gaten, want binnenkort wordt hier het inschrijfformulier gepubliceerd. Inschrijven kan tot en met het einde van de Virtual Head. Tot slot: Deel jouw deelname op onze social media Facebook, Instagram en Linkedin! #virtualhead

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

World Cup III 2024: wie komen er in actie?

Nieuws

KNRB presenteert Olympisch roeipak en fanshirtcollectie 'ICONISCH'

Nieuws

Erasmiaans Gymnasium wint Nationaal Schoolroei Kampioenschap 2024

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!