Verenigingen

Eerste lichting gRoei programma geslaagd!

In november 2019 is de KNRB gestart met een kort en intensief opleidingsprogramma voor jonge bestuurders. Vandaag zijn de eerste twaalf jonge bestuurstalenten van het gRoei programma 2019-2020 geslaagd!

Het doel is om jonge, talentvolle sportbestuurders te ondersteunen in hun ontwikkeling en te helpen om een bijdrage te leveren aan de roei- en sportwereld. Het programma bestaat uit drie modules die verspreid zijn over vier maanden. In de modules gaan de deelnemers aan de slag met diverse onderwerpen in de sport. Er komen thema’s als Leiderschap, Organisatie, Innovatie, Governance en Ondernemerschap aan bod. Daarnaast wordt er veel aandacht gegeven aan persoonlijke ontwikkeling. Tot slot worden er tussendoor worden er verschillende casusopdrachten, individueel en in groepsverband, uitgevoerd.

Dit was het eerste jaar van het opleidingsprogramma ‘gROEI’. Wegens succes is er besloten door te gaan met het opleidingspgramma en dus zal er een tweede lichting aankomen.

Ook wat voor jou?
Ben jij een jonge bestuurder en lijkt het je leuk om volgend jaar deel te nemen aan dit opleidingsprogramma? Lees meer en blijf op de hoogte via deze link.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Save the date: Nationaal Roeicongres 2024

Nieuws

Nomineer jouw Vrijwilliger van het Jaar 2023

Nieuws

Eerste race-ervaringen tijdens Asopos Najaars

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!