Verenigingen

Ernst Schutte Vrijwilliger van het jaar 2020

Ernst Schutte, Chrissy Rijkers en Carel Reuser zaten in de top drie van de vrijwilliger van het jaar verkiezing. Uiteindelijk heeft Ernst Schutte de verkiezing gewonnen en kan zich vrijwilliger van 2020 noemen. Ernst werd afgelopen week door het bestuur van Willem III en de voorzitter van de roeibond, Rutger Arisz, verrast op zijn vereniging.

Eind 2020 is Ernst door het gehele bestuur van Roeivereeniging Willem III genomineerd. Het bestuur wilde Ernst graag in het zonnetje zetten en bedanken voor alles wat hij doet en heeft gedaan, niet alleen voor Willem III maar ook voor de roeisport in het algemeen.

‘Ernst is altijd een super actief lid bij onze vereniging. Er is geen lid dat hem niet kent. Hij is veiligheidscommissaris, geeft zowel jeugd als veteranen instructie, helpt mee met de organisatie van toertochten, zit in de commissie van de Head en is de drijvende kracht achter de jeugdestafette. En alsof dit nog niet genoeg is, heeft hij in coronatijd nog meer taken op zich genomen. Kortom, een geweldige vrijwilliger voor wie niets te gek is en die alles vol enthousiastme aanvliegt. Ernst is van onschatbare waarde voor willem III, echt een topper!’

Door: © Olvier Tilanus

Coverfoto: © prre* HvG

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Nederlands kampioenen in de skiff en tweezonder

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Nieuws

Calco Voorjaarsregatta: uitslagen & foto's

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!