Verenigingen

Hoe kom jij fit deze periode door? Doe mee aan de Indoorroei Challenge

© Merijn Soeters - www.merijnsoeters.com

Het zijn bijzondere tijden, waarbij het coronavirus ons constant bezig houdt. Sporten en bewegen is gezond en juist dat hebben we nu nodig. Gelukkig behoort indoorroeien nog tot de mogelijkheden. Wil je fit blijven en ga jij samen met een vriend of vriendin de uitdaging aan?

Indoorroei Challenge 2020

Recent is de Indoorroei Challenge 2020 gestart. Dit is een trainingstraject waarbij je fit wordt op de ergometer. Ga samen de uitdaging aan. Schrijf je maatje in voor de indoorroei challenge en jezelf voor het Aegon Nederlands Kampioenschap Indoorroeien (NKIR).

Je ontvangt een trainingsschema en wordt klaargestoomd voor een uitdagende 1000 of 2000 meter tijdens het Nederlands Kampioenschap Indoorroeien (NKIR). Het trainingsschema biedt een goede basis om op gezonde manier fitter en sterker te worden. Benieuwd hoe het trainingsschema eruit ziet? Bekijk het schema van week 1 hier.

De challenge doe je geheel thuis of in de sportschool. De Indoorroei Challenge is speciaal ontwikkeld voor sporters die nog geen lid zijn van een roeivereniging en zo op een laagdrempelige manier kennis maken met het indoorroeien.

De drie belangrijkste dingen die je moet weten over het Aegon Nationaal Kampioenschap Indoorroeien 2020 lees je in dit artikel.

Vragen? Neem dan contact op met [email protected]

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Drie boten aan de start bij laatste kwalificatietoernooi Spelen

Nieuws

Marathonroeien in mei 2024

Nieuws

Raceroei Regatta 2024: foto's en uitslagen

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!