Verenigingen

Hollandia Roeiwedstrijden / Aegon NK Klein 2020 afgelast

Het zijn spannende tijden in deze corona-crisis en het is onzeker hoe de komende maanden zich verder gaan ontwikkelen. Eerder hebben wij u bericht over hoe wij hier met de wedstrijdorganisaties mee omgaan. Zojuist heeft de Hollandia Roeiwedstrijden / Aegon NK Klein in goed overleg met de KNRB besloten om de Aegon NK Klein gepland van 17 t/m 19 april 2020 af te gelasten. Concreet betekent dit dat er in 2020 geen Aegon NK Klein plaatsvindt.

Wij vinden dat de wedstrijdorganisatie goede verantwoordelijkheid neemt door hier proactief in te handelen. De aankondiging over de afgelasting van de Hollandia Roeiwedstrijden / Aegon NK is hier te vinden.

Het Aegon NK klein is conform het jaarplan Talenten aangewezen alsmeetmoment voor C-selecties. Afgelasting heeft hierdoor consequenties over hetverder verloop van de selectie. Dit wordt verderop in dit bericht toegelicht.

Het is zeer waarschijnlijk dat er de komende weken nog meer wedstrijden worden afgelast. De KNRB zal u hier zo goed mogelijk over informeren op wedstrijden.knrb.nl, in de kalenders op roeien.nl en in onze nieuwsberichten op KNRB.nl

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn over wedstrijden dan kunnen deze per e-mail gestuurd worden naar [email protected] of kunt u contact opnemen met het algemene nummer van de KNRB (020–6462740).

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

De 49ste OC&C Ringvaart Regatta: een van de langste roeimarathons ter wereld

Nieuws

Nederlands kampioenen in de skiff en tweezonder

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!