Verenigingen

Inschrijving Aegon Nationaal Roeicongres is open

Op zaterdag 25 januari 2020 vindt het Aegon Nationaal Roeicongres plaats in Den Haag. Het congres is dé plek waar bestuurders, vrijwilligers, coaches, roeiers en anderen uit de roeiwereld samenkomen om informatie uit te wisselen, kennis te delen en nieuwe ideeën op te doen voor een spetterende toekomst. Dit jaar staat in het teken van de MODERNE slag en innovatie ontwikkelingen voor jong en oud. Pak je kans als bestuurder en meld je aan voor het Aegon Nationaal Roeicongres!

Het congres start met een plenaire bijeenkomst waarbij Koen Schobbers (E-sporter) en Jan Lammers (RowPerfect) je meenemen in de wereld van technologische mogelijkheden op het gebied van e-sports en indoorroeien. Onder het genot van een hapje en een drankje kan hier met elkaar over door worden gesproken. Daarna zijn er twee workshoprondes waar je je voor in kan schrijven. Benieuwd wat voor workshops er zijn? Kijk dan snel op de KNRB website.

Kom inspiratie opdoen en schrijf je snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! Inschrijven kan via de volgende link.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

Save the date: Nationaal Roeicongres 2024

Nieuws

Nomineer jouw Vrijwilliger van het Jaar 2023

Nieuws

Eerste race-ervaringen tijdens Asopos Najaars

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!