Verenigingen

Junioren opgelet: doe mee met de KNRB Crazy 101

©Lotte Burgers

Deze pagina wordt de komende tijd aangevuld met meer informatie.

Na de succesvolle Crazy 22 van vorig jaar, daagt de KNRB Juniorencommissie jullie vanaf NU uit voor de opdrachten van opvolger Crazy 101. Als knallende afsluiter zal er wederom een spetterende finaledag plaatsvinden op zaterdag 17 september.

Opdracht 1 is het bedenken van een leuk, origineel roeispel, op of naast het water. We horen graag met welke creatieve ideeën jullie komen. En daarbij is nat worden niet verboden…

Deze opdracht zien we graag met spelregels en beeldmateriaal tegemoet op de mail naar: [email protected].

Opdracht 2 is het bedenken van een origineel recept voor een herstelmaaltijd. Wat zouden jullie graag willen eten na een training? Bedenk en maak de lekkerste gerechten en post deze op Instagram onder de hashtag #knrbcrazy101 en mail het recept met foto’s tot slot naar [email protected].

Let op: dit gerecht heeft een paar eisen 😉
1) Het is een herstelmaaltijd.
2) Het moet een zelf bedacht gerecht zijn; niet uit een kookboek of van een website. Verder moet het een voedzame of herstellende werking hebben.
3) Het gerecht heeft maximaal 6 ingrediënten.
4) Kookduur is binnen één uur.
5) Er moet een vegetarische variant te maken zijn.
6) Voor 2 personen; maar makkelijk op te schalen naar meer.
7) Makkelijk mee te nemen (to go) en te behouden (niet zo bederfelijk).

Het uitgangspunt van de KNRB Crazy 101 is dat roeien niet alleen hard trainen is, maar vooral dat de vereniging een leuke en gezellige plek is om te zijn.

KNRB Juniorencommissie

Beginnen maar!

Jullie mogen meteen aan deze opdrachten beginnen! Lever de opdrachten uiterlijk op vrijdag 9 september in via [email protected].

Op zaterdag 17 september wordt de finaledag van de Crazy 101 georganiseerd. De locatie wordt nog bekend gemaakt. Dit jeugdevenement is toegankelijk voor alle jeugdbesturen en andere geïnteresseerde jeugdleden in Nederland. Behalve dat we die dag met elkaar in gesprek gaan over hoe leuk roeien is, willen we ook een aantal leuke workshops met elkaar beleven. Dus neem ook je roeikleding mee!

Er volgt spoedig meer informatie over de activiteiten op de finaledag en hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Het uitgangspunt van de KNRB Crazy 101 is dat roeien niet alleen hard trainen in een ploegje met technische oefeningen en stopjes is, maar vooral dat de vereniging een plek is waar je je roeivrienden ontmoet en waar het leuk en gezellig is om te zijn. Een omgeving waar je niet alleen traint maar ook speelt.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien op World Cup I: elf medailles

Nieuws

TeamNL Roeien op World Cup I: Dag 2

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien op World Cup I: de Heats

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!