Verenigingen

Nationale Roeiweek 2020

Van zaterdag 22 augustus tot 30 augustus is de KNRB Nationale Roeiweek. De Nationale Roeiweek staat in het teken van de herstart van het roeien na een welverdiende vakantie. Wij nodigen roeiverenigingen uit om hun deuren te openen voor nieuwe leden. Roeien is namelijk de mooiste sport die er is!

Tijdens de Nationale Roeiweek besteedt de KNRB dagelijks via alle online kanalen extra aandacht aan de open dagen en ledenwervingsactiviteiten van de roeivereniging. Een mooie gelegenheid om jouw roeivereniging in het zonnetje te zetten aan de hele roeiwereld. We willen alle roeiverenigingen aanmoedigen om nieuwe leden uit de buurt of gemeente kennis te laten maken met het roeien en de sfeer op de roeivereniging te proeven. Op deze manier hopen we nieuwe roeiers te laten zien hoe mooi onze sport is en om de roeivereniging te promoten.

Hoe doe je mee als vereniging?

  • Stuur het volgende naar [email protected].
    • De datum van de open dag(en) in week van 22 augustus tot 30 augustus
    • Foto’s, video’s en verhalen die de roeivereniging mooi in beeld brengt
  • Tag de KNRB in de social media berichten met  #nationaleroeiweek2020
  • Enkele tips en draaiboeken voor het organiseren van een Open Dag zijn te vinden op onze website.

Tijdens de Nationale Roeiweek 2020 willen we de roeisport zo breed mogelijk promoten. Uiteraard vindt de KNRB het belangrijk dat de gezondheid van alle leden en nieuwe leden is gewaarborgd. Zorg ervoor dat het coronaprotocol bekend is bij alle leden en dat nieuwe leden hiervan op de hoogte zijn.  Informatie en handvatten voor het coronaprotocol zijn hier te vinden om de open dagen en ledenwervingsactiviteiten op een veilige en gezonde manier te waarborgen.

Wil jij zelf een keer ervaren wat het is om te roeien? Kijk dan snel op KNRB.nl welke vereniging bij jou in de buurt een open dag organiseert.

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

Heats, 'races for lanes' en meer op dag 1 van World Cup II

Nieuws

Zo staat het ervoor in het Eerstejaarsklassement

TeamNL Roeien

Veertien Nederlandse boten aan de start van World Cup II

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!