Verenigingen

Nationale Sportweek van start

Vandaag is de aftrap van de NOC*NSF Nationale Sportweek! Vandaag wordt de de sportweek officieel geopend in hostcity Nieuwegein. Laila Youssifou behoort tot het ambassadeurselftal van de Nationale Sportweek en is morgen op bezoek bij RV Beatrix in Eindhoven.

Verder vertegenwoordigt in het elftal: Rico Verhoeven (kickboksen), Roy Meyer (judo), Yara van Kerkhof (shorttrack),  Bo Kramer (rolstoelbasketbal), Olga Commandeur (oud-Olympiër en presentatrice NL in beweging), Keet van Oldenbeuving (skateboarden), Celeste Plak (volleybal) , Diede de Groot (rolstoeltennis), Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland (beiden baanwielrennen) .

Zij worden ondersteund door coach Arno Mul (bondscoach para-ateliek), scheidsrechter Edith Houdshoorn, (scheids 3×3 basketbal) en voedingspecialist Hugo Kennis (tv-chef).

Samen met deze ambassadeurs, sportbonden, gemeenten, sportbedrijven en verenigingen vieren wij deze week de sport en inspireren we alle Nederlanders om meer te gaan bewegen en te genieten van sport. Een mooie kans om roeien onder de aandacht te brengen onder een breed publiek!

Ontdek ook wat sport met je doet. Let’s #BeActive!! 

Ontdek meer roeinieuws

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien op World Cup I: elf medailles

Nieuws

TeamNL Roeien op World Cup I: Dag 2

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien op World Cup I: de Heats

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!