Verenigingen

NIEUW | Opleidingsprogramma voor talentvolle bestuurders

“Breng jouw ontwikkeling als bestuurder in een stroomversnelling”

Op 29 november 2019 start de KNRB met een nieuw opleidingsprogramma voor jonge bestuurders. De roeiwereld barst van de jonge en gepassioneerde bestuurders. Dagelijks zijn ze bezig om mooie plannen te maken, draagvlak te creëren en leiding te geven aan de vereniging. Het doel van dit programma is om talentvolle (en geïnteresseerde) sportbestuurders tussen de 22 en 30 jaar te ondersteunen in hun ontwikkeling en te helpen om een bijdrage te leveren aan de roei- en sportwereld.

Tot en met vrijdag 8 november is het mogelijk om, als roeivereniging, oud-bestuurder(s) voor te dragen die zijn/haar talent wil ontwikkelen en de ambitie heeft om actief te blijven in de roei- en/of sportwereld.

Bekijk hier de informatieflyer in het groot

Programma

Het opleidingsprogramma bestaat uit drie modules verspreid over vier maanden. In de modules ga je als deelnemer aan de slag met diverse onderwerpen in de sport. Thema’s als leiderschap, goed (sport)bestuur, verdienmodellen, marketing, communicatie en ondernemerschap komen aan bod. Ook wordt er veel aandacht gegeven aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Het programma bestaat uit drie modules. Data modules (onder voorbehoud):

  • Module 1 – 29 november 2019
  • Module 2 – 17 & 18 januari 2020
  • Module 3 – 28 februari 2020

Lees hier de volledige informatie over deze opleiding.

Ken jij een oud-bestuurder of ben jij die enthousiaste leergierige oud-bestuurder? Zorg er dan voor dat jouw roeivereniging voor vrijdag 8 november 2019 een mail stuurt naar [email protected].

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

AROSS en De Hertog organiseerden samen juniorenwedstrijd: 'een geslaagde dag'

Nieuws

ARB: Uitslagen & foto's

TeamNL Roeien

Nederland wint World Rowing Cup na successen op WCIII

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!