Verenigingen

Nominatie vrijwilliger van het jaar met een week verlengd

We hebben de nominatieronde met een week verlengd! Is er op jouw vereniging een vrijwilliger die andere vrijwilligers extra motiveert en inspireert om hun bijdrage te leveren? Of andere bijzondere werkzaamheden verricht in deze coronaperiode? Geef jouw vrijwilliger een podium en nomineer hem of haar voor de vrijwilliger van het jaar verkiezing 2020.

Tot en met zondag 6 december kun je jouw vrijwilliger nomineren

Tot en met zondag 6 december kan er via onderstaand formulier een vrijwilliger worden genomineerd. Op maandag 7 december zetten we de genomineerde vrijwilligers in een overzicht en start de eerste stemperiode. Na de eerste stemperiode maken we de top drie bekend. Deze top drie vrijwilligers worden op hun vereniging een video gemaakt waarin ze zich kunnen voorstellen. De vrijwilliger van het jaar mag de KNRB-wisselprijs voor ‘Vrijwilliger van het jaar’ in ontvangst nemen tijdens het Aegon Nationaal Roeicongres.

Vrijwilliger van het jaar 2020
Maximum upload size: 20.48MB
Ik heb toestemming gevraagd voor het gebruik van de foto en de vrijwilliger is hiermee akkoord. De vrijwilliger zal met foto, voor- en achternaam op een overzichtpagina te zien zijn. Na de stemperiode zal zijn/haar foto offline worden gehaald.

Ontdek meer roeinieuws

Toproeien

Twee maal zilver tijdens de Junioren Regatta in München

Nieuws

Talentvolle acht wint van Washington op Windermere Cup in Seattle

Toproeien

Hoe volg ik de Junioren Regatta in München dit weekend?

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!