Verenigingen

Speciaal voor junioren | De KNRB Buddy Challenge - Schrijf je in!

Samen met een vriend of vriendin een Concept 2 roeimachine winnen voor jouw vereniging? Of een proeflidmaatschap voor jouw niet-roeiende maatje zodat je samen kunt roeien? Door samen met een niet-roeiende vriend of vriendin mee te doen aan de KNRB Buddy Challenge kun je kans maken op deze mooie prijzen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

Wat is de KNRB Buddy Challenge?
De KNRB Buddy Challenge daagt alle juniorenroeiers in Nederland uit door middel van sportieve opdrachten. Met elke opdracht kun je samen met je niet roeiende buddy punten verzamelen. Je stuurt je scores door en deze worden bijgehouden in een online juniorenklassement.

Wanneer vindt de KNRB Buddy Challenge plaats?
Op woensdag 13 mei gaat de challenge van start. De challenge eindigt op woensdag 24 juni. Elke woensdag ontvang je als team via de e-mail een nieuwe challenge en zie je wat de tussenstand is.

Klassement
Als team verzamel je elke week punten voor het klassement. De scores van elk teamlid worden bij elkaar opgeteld waardoor je als team een eindscore krijgt per challenge. Zorg ervoor dat je na elke challenge bewijsmateriaal in de vorm van een video stuurt naar [email protected].

De winnaar van het klassement wint een proeflidmaatschap voor jouw niet-roeiende maatje. De vereniging met de meeste punten per deelnemend team wint een Concept2 roeimachine!

Aanmelden
Schrijf je in door je aan te melden via deze link. Je ontvangt een bevestiging via het ingevulde e-mailadres. LET OP: Belangrijk is dat jouw buddy niet uit het roeien komt.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

AROSS en De Hertog organiseerden samen juniorenwedstrijd: 'een geslaagde dag'

Nieuws

ARB: Uitslagen & foto's

TeamNL Roeien

Nederland wint World Rowing Cup na successen op WCIII

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!