Verenigingen

Wie is jouw vrijwilliger van 2020?

Elke roeivereniging heeft ze: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan roeien en talent zich kan ontwikkelen. Is er op jouw vereniging een vrijwilliger die andere vrijwilligers extra motiveert en inspireert om hun bijdrage te leveren? Of andere bijzondere werkzaamheden verricht in deze coronaperiode? Geef jouw vrijwilliger een podium en nomineer hem of haar voor de vrijwilliger van het jaar verkiezing 2020.

Vanaf vandaag, 19 november, kan er via onderstaand formulier een vrijwilliger worden genomineerd. Deze nominatieronde loopt tot en met zondag 29 november. Op maandag 30 november zetten we de genomineerde vrijwilligers in een overzicht en start de stemperiode die tot en met donderdag 10 december loopt. Op vrijdag 11 december tellen we de stemmen en kijken we wie in de top drie zit. Van drie vrijwilligers wordt op hun vereniging een video gemaakt waarin ze zich kunnen voorstellen.

Vanaf maandag 14 december start de tweede stemronde voor de top 3 vrijwilligers. Deze stemronde sluit op vrijdag 22 januari en bepaald uiteindelijk wie de vrijwilliger van het jaar 2020 gaat worden. De vrijwilliger van het jaar mag de KNRB-wisselprijs voor ‘Vrijwilliger van het jaar’ in ontvangst nemen tijdens het Aegon Nationaal Roeicongres.

DRAAG JOUW VRIJWILLIGER VAN 2020 VOOR!

Vrijwilliger van het jaar 2020

Maximum file size: 20.48MB

Ik heb toestemming gevraagd voor het gebruik van de foto en de vrijwilliger is hiermee akkoord. De vrijwilliger zal met foto, voor- en achternaam op een overzichtpagina te zien zijn. Na de stemperiode zal zijn/haar foto offline worden gehaald.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Nieuws

Calco Voorjaarsregatta: uitslagen & foto's

TeamNL Roeien

TeamNL Roeien op World Cup I: elf medailles

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!