Verenigingen

Week van de Kamprechter #kamprechterbedankt

Kamprechters, we kennen ze allemaal en ze zijn onmisbaar voor een veilig en eerlijk verloop van de roeiwedstrijden. Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Kamprechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Kamprechter loopt van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week wil de KNRB de kamprechters in Nederland bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat de roeiers in Nederland deze mooie sport kunnen beoefenen tijdens wedstrijden. Om de kamprechters te bedanken heeft de KNRB roeiers en roeiliefhebbers nodig, aangezien jullie de kamprechters nog beter kennen!

Help je ook mee? #kamprechterbedankt
Ken jij een kamprechter of heb je een kamprechter binnen je vereniging? Dan is dit de kans om hem of haar in het zonnetje te zetten. Het bedanken van de kamprechters kan op veel verschillende manieren. De leukste social media posts met #kamprechterbedankt ontvangen een leuke verrassing als bedankje voor de kamprechter. Deze mag je vervolgens persoonlijk overhandigen aan de betreffende kamprechter.

Looptijd actie: t/m 13 oktober 2019
Voorwaarden: #kamprechterbedankt als bijschrift + tekstje voor de kamprechter + taggen van de KNRB in je post.

In de week van 14 oktober maken we bekend welke posts de verrassing voor de kamprechter gewonnen hebben.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

AROSS en De Hertog organiseerden samen juniorenwedstrijd: 'een geslaagde dag'

Nieuws

ARB: Uitslagen & foto's

TeamNL Roeien

Nederland wint World Rowing Cup na successen op WCIII

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!