Verenigingen

Roeifoto van het jaar top drie

Het jaar 2020 was een bijzonder jaar. Het jaaroverzicht van ‘roeifoto’s van de week’ laat dat mooi zien. Een opvallend gemis aan foto’s van roeiwedstrijden, hooguit een hoopvolle training voor de Amstelbeker, schaarse trainingskampen en een enkele foto van het opkomende coastal rowing. Een overzicht met buitengewoon veel ergometers thuis, ‘gewoon’ kilometers makend in de huiskamer, zwetend op het dak of in de tuin. En dan de vele foto’s van eenzame roeiers in schitterend licht op het water maken het overzicht compleet en spannen in dit roerige jaar wel de kroon.

Dit is de top drie van 2020, Stemmen maar!

Inmiddels is er een top drie ontstaan uit de eerder gedeelde voorselectie. Je kunt een stem uitbrengen op jouw favoriete foto. Klik een foto aan, vul je mailadres in en druk op verzenden. Deze tweede stemperiode loopt tot en met 21 januari 2020. De roeifoto van het jaar maken we bekend in de week van het Nationaal Roeicongres eind januari. Naast de titel ‘Roeifoto van het jaar 2020’ wint de fotograaf een workshop fotografie van Ellen de Monchy.

Bekendmaking winnaar

Inmiddels is de laatste stemronde gesloten. We maken de winnaar bekend in de week van het Nationaal Roeicongres (30 januari tot en met 6 februari). Laat je niet misleiden door de getallen in de stemming hieronder, er zitten een aantal dubbele tussen die we in de telling ongeldig verklaren. Houd onze kanalen in de gaten tijdens het de week van het digitale Roeicongres voor de bekendmaking van de winnaar!

 Mijn favoriet

Week 46

Bert Cocu
 Mijn favoriet

Week 26

Martin Paasman
 Mijn favoriet

Week 2

Saskia den Herder

Heb je je keuze gemaakt? Vul dan nu je e-mailadres in en verstuur je stem!

Dit formulier is gesloten. De winnaar van de roeifoto van het jaar maken we tijdens de week van het Nationaal Roeicongres bekend.

Ontdek meer roeinieuws

Nieuws

De 49ste OC&C Ringvaart Regatta: een van de langste roeimarathons ter wereld

Nieuws

Nederlands kampioenen in de skiff en tweezonder

Nieuws

De recreatieve roeier zoekt verbinding, beweging en uitdaging

Op de hoogte blijven van nieuws, roeiverhalen en topsport?
Ontvang de gratis nieuwsbrief!